I Campionat Slot Fira Santa Teresa

IMG_9912

(Català)

Un matí d’Slot.

 

De bon matí varem arribar al local de La Lira Vendrellenca, càmera en ma per no perdre’ns cap detall  del que donaria de si l’ esdeveniment que us vull explicar.

 

El  I Campionat d’Slot Fira Santa Teresa era el nostre retorn en la col·laboració cos a cos  a les curses de Slot. Aquest fet s’ha convertit en un punt d’inflexió entre l’abans i l’ara, es a dir, entre dues maneres d’actuar. Agafant l’eslògan dels Nens de El Vendrell, nosaltres també “hem fet pinya”, propiciant una mena de simbiosi entre l’entitat, La Lira Vendrellenca, en la seva secció d’Slot, el fabricant, Speed Line,  distribuïdor del Fiat Abarth cotxe protagonista del acte, amb  el recolzament del comerç particular, de mans de  Tinvend S.L (REC-LINE) productes informàtics, i nosaltres mateixos, Aloyshop com a promotors de l’afició per l’Slot. Aquest fet de col·laborar plegats ens ha marcat quina és la línea a seguir. Cal cerca complicitats per poder aconseguir objectius, i el nostre en particular és plantar la llavor de l’Slot.

 

I, val a dir que ha estat una formula engrescadora, ens ha agradat, i ha agradat.  Aconseguint que el públic s’ho passes molt bé, interessant-se per aquesta afició i de retruc per las instal·lacions on es feia l’esdeveniment gent que abans mai ho havia fet abans. Tanmateix quedant sorpresos amb l’alt grau de professionalització que demostraven, d’una banda, el corredors, com de l’altre la organització i desenvolupament d’una cursa d’Slot.

 

Entrant ja en matèria del que va donar de sí l’acte, començarem resumint la participació infantil. Ells varen ser els que van encetar el Campionat. Tot plegat es varen reunir 16 participants, tots mostraven moltes ganes de guanyar. La concentració dels infants mentre corrien era total. Molt pares els ajudaven fent-los de copilots, intentant caçar els cotxes al vol quan derrapaven en las corbes i es sortien del carril amb la conseqüent pèrdua de temps que el fet els produïa, restant-los, alhora, posicions pel pòdium.

Al final de la cursa varen quedar guanyadors dels trofeus infantils: Diego Mejías en primer lloc, Joan Domínguez en segon i Alex Gil el tercer. Cal dir que tots els participant infantils varen tenir medalles, ningú va marxar amb les mas buides. I, per concloure la participació infantil, no hi podia falta la fotografia de grup per recordar la fita.

 

Els petits grans pilots

Els petits grans pilots

Després d’un respir, els adults van entrar en acció.  Es va fer la votació al cotxe més ben pintat, pel qual va ser nomenat Sergi Gonzalez com a millor decorador. El Fiat Abarth que va presentar portà una decoració tradicional amb logo del escorpí inclòs i amb una petita al·legoria a el Dottore ( Valentino Rossi). És important mencionar que ell nivell decoratiu  va ser força alt a pesar del poc temps de marge que l’organització va deixar per pintar els Abarth.

D’altre banda, las dues proves restants dedicades als aficionats adults no van deixar dubtes del nivell. Va ser un goig veure les manegues. La lluita, la competitivitat, el bon rollo, el gaudir del moment, va predominar entre els participants, fent que tan els aficionats que venien de fora, alguns de ben lluny, com els de casa s’ho pesessin d’allò més bé. Tots van quedar amb ganes de tornar a fer una competició com aquesta, distesa, sense grans reglaments, on l’important és sortir havent passat un mati de Diumenge recarregat d’energia positiva per encara la setmana.

 

Per acabar cal afegir que les restants proves d’adults van deixar com a guanyadors:  Copa Aloy – Marc Olivan, primer; Carles Povill, segon;  Sergi Ramos, tercer. En Preparats ( lliure) -­ Santi Garí, primer; Carlos Lopez, segon; Joaquim Pastor, tercer.

 

I, així varem finalitzar el matí amb la càmera ven carregada de fotografiés i amb tota la informació per vosaltres d’una cursa que esperem es repeteixi.

 

 

 

Share Button
Publicado el 16 de octubre, 2013 | Por | Sin Comentarios | En la categoría Competiciones | Con las siguientes etiquetas Etiquetas: , , , , , ,

Deja una respuesta

Síguenos

Recibe cada nueva entrada de nuestro blog en tu e-mail